Clairvoyant uddannelsen på clairvoyance skolen

Kom godt i gang med guiden

Opdag dine spirituelle evner
og få nyhedsbrev med spirituel inspiration

.

CLAIRVOYANT UDDANNELSEN

Common Sense Clairvoyant Uddannelsen

Udvikler dine spirituelle evner - Løfter dig privat og professionelt
Næste hold starter med modul 0, når du melder dig til 
Hele holdet mødes 1. gang
den 14. - 15. september 2019

Denne uddannelse er for dig, der dig gerne vil bruge dine spirituelle evner til at løfte dig selv og andre på en nem og nærende måde.

• Oplever du, at der er mere mellem himmel og jord, og kunne du tænke dig at blive rigtig god til at fornemme, hvad det er?
• Vil du gerne have en spirituel værktøjskasse til at opnå resultater og mere anerkendelse i dit nuværende arbejde på en legende let måde - uden at andre synes, du er mærkelig?
• Eller vil du udvikle dine spirituelle evner til et professionelt niveau, så du kan arbejde som clairvoyant?
• Ønsker du at blive bedre til at hjælpe andre uden selv at blive drænet?
• Kunne du tænke dig at opleve trygheden ved at erfare, at den spirituelle verden altid er nærværende med støtte og inspiration, så dit liv bliver nemmere både arbejdsmæssigt og privat?
• Vil du gerne stå stærkt i dig selv på en autentisk måde og dermed opnå mere balance og harmoni?
• Drømmer du om at lære at bruge dine spirituelle evner på en helt lavpraktisk måde som andre kan forstå?
• Vil du gerne undervises af en erfaren underviser, der har undervist i clairvoyance siden 2002?
• Kunne du tænke dig at deltage i et givende fællesskab med andre spirituelle, der interesserer sig for det samme som dig?
• Trænger du til at forkæle dig selv på en måde, der også vil give dig mere anerkendelse og lethed i dit liv.

Hvis du kan sige ja til flere af disse punkter, så er Common Sense ClairvoyantUddannelsen et oplagt valg for dig.
  

TIDLIGERE KURSIST OM UDDANNELSEN
At få skærpet mine sanser og vækket mine spirituelle evner er noget af det bedste, jeg har lært. Jeg kan bruge det så meget i mit arbejde og personligt. Det har givet mig nogle smutveje til at komme dybere ind og tættere på andre mennesker. Mine bekymringer om at være en god nok behandler er forsvundet, for jeg ved at min intuition altid finder frem til det højeste og bedste for mine klienter - også når jeg laver håndanalyse og coaching. Personligt har denne uddannelse givet mig indsigt og adgang til lyset i min sjæl - nu ved jeg hvad jeg vil og tør sætte nye og større mål for mig selv. Stemningen igennem forløbet var fyldt med humor, visdom, åbenhed og masser af ærlige og personlige puf fra de fantastiske undervisere. Jeg vil fra hjertet anbefale denne rejse.
Vinni Petersen - www.mindxplore.dk

   

   


Vinni Petersen

  


 

Clairvoyant Rikke Mors
Uddannelsesansvarlig underviser
Rikke Mors

DEN NYE TIDS OPDATEREDE UDDANNELSE

Maya kalenderens udløb har medført en ny energi – en tid, hvor de fleste mennesker gennemgår en massiv personlig vækst, og hvor gamle strukturer bryder sammen for at give plads til nye, bedre og nemmere måder at gøre tingene på. Dette, hvis vi vel og mærke er villige til at give slip på det gamle og til selv at tage ansvar for at ændre verden ved selv at blive mere harmoniske.

På Common Sense Clairvoyant Uddannelsen vil du derfor både lære at bruge dine spirituelle evner til at løfte andre og dig selv.

 


Den nye Common Sense Clairvoyant Uddannelsen bliver hold nummer 23 med Rikke som uddannelsesansvarlig, og uddannelsen har gennemgået en massiv vækst og forandring. Gamle uddannelsesplaner og måder at gøre tingene på er blevet skrottet, og nye er blevet bygget op helt fra bunden af. Du lærer at hjælpe andre med dine spirituelle evner helt uden, at de tænker, at det er hokus pokus, og Common Sense Clairvoyant Uddannelsen er nu redesignet til at også støtte dig i at bruge dine spirituelle evner til at leve med tilfredshed, balance og dyb indre mening. Det giver dig har et solidt fundament for at hjælpe andre - både i dit privatliv og professionelt.

  
UDDANNELSEN HENVENDER SIG TIL:

• Dig, der allerede er coach, rådgiver, terapeut, underviser eller arbejder i et andet erhverv, hvor 
   du rådgiver mennesker, og som vil udvikle dine spirituelle og clairvoyante evner for at bruge dem som
   et effektivt værktøj i dit nuværende arbejde.
• Dig, der gerne vil arbejde professionelt som en af den ny tids clairvoyante i et givende fællesskab.
• Dig, der er parat og villig til at tage ansvar for din spirituelle udvikling på et højt niveau for at vækste ind
   i dit potentiale,  så du kan hjælpe andre med at vækste ind i deres.
 


TIDLIGERE KURSIST OM UDDANNELSEN
Jeg startede på uddannelsen, fordi jeg ofte var træt og oplevede mange underlige ting. Jeg havde kort sagt behov for at lære at kontrollere mine evner. Efter endt uddannelse har jeg ikke længere disse problemer. Jeg har lært bevidst at åbne og lukke for den spirituelle dimension og bruger nu clairvoyancen i mine behandlinger. Selve uddannelsen foregik i en seriøs, rolig og tryg atmosfære, der gjorde, at jeg følte mig velkommen og ikke blot som et nummer, selvom vi var mange på holdet. Afgørende for mig var også Rikkes bestræbelser på at få hendes elever til at yde det bedste de kan.

Jesper NissenJesper Nissen
 

 

Modul 0

 
 
Kom godt i gang modulet                 
Starter i det øjeblik, du tilmelder dig
 
Online videokursus -
Forstå chakrasystemet og de syv bevidsthedsniveauer, det repræsenter. Chakrameditation, der afbalancerer dig og styrker dine spirituelle evner. Sådan skaber du nemt positive forandringer i dit liv med chakraer.
 
Boglisten
Til dig, der er ivrig for at komme i gang. Listen indeholder de bøger, vi anbefaler du læser, mens du går på uddannelsen.
 
 
 
 

Modul 1

     

Modul 2

 
 

Fundamentet skabes 
Hold 23: 14. - 15. september 2019
      
Forstå intentioner, og hvorfor de er afgørende for dine spirituelle evner.  Sjælen og egoet – sådan træder du ind i din sjælsessens.  Uvurderlig viden om dine følelser – og deres rolle i clairvoyance og i at skabe positive forandringer i dit liv.
Psykometri – evnen til at sanse og aflæse genstandes energi og udstråling. Forstå din klarfølelse – og bliv meget bedre til at inspirere og støtte andre uden selv at brænde ud.

     

Inspiration
Hold 23: 28. - 29. september 2019

Sådan clairvoyerer du inspiration til dine klienter og dig selv. Lær at skabe sacred space (helligt rum), der løfter både dig og dine klienter. Hvordan du løfter din energi og skaber transformation og healing i dine clairvoyancer, som underviser og i enhver anden type session. Forstå din klarhørelse – og lær hvordan du kan opnå kommunikation med den spirituelle verden.  Sådan laver du en 1:1 session med clairvoyance.

 
 

Modul 3

     

Modul 4

 
 

Spirituelle guider og tankens kraft
Hold 23: 23. - 24. oktober 2019

Oplev en endnu dybere kontakt til dine spirituelle guider. Sådan får du hjælp fra englene i dit liv og dine sessioner. Spirituel rådgivning – hvordan du får den til at lande i dine klienter, så de er motiverede til at skabe transformation i deres liv. Tankens kraft – få den til at arbejde for dig i stedet for imod dig. Forstå dit klarsyn – og bliv overrasket over, hvordan du kan skærpe det.   De etiske regler – sådan begår du dig som clairvoyant med omsorg for andres grænser.                     

     

Auraen - menneskets energifelt
Hold 23: 07. - 08. december 2019

Forstå auraen – dit energifelt, og hvordan det er med til at skabe en klar skelneevne. Lær at arbejde energetisk med auraen for at understøtte din egen og dine klienters vækst og centrering. Gå i dybden med dine clairvoyante evner og giv dine klienter endnu mere værdifuld information. Fremtiden – forstå hvordan den skabes, og hvordan du kan bruge den i dine sessioner 

 
 

Modul 5

     

Modul 6

 
 

Skyggen og ”spejle”
Hold 23: 11. - 12. januar 2020

Skyggen – alle tiders mest unikke redskab til personlig vækst og helhed og uvurderligt for dig, der vil have en klar linse og en skarp skelneevne i dine sessioner. Hvordan dine klienter spejler dig og kan være en fantastisk katalysator for din egen vækst. Unikke redskaber til at blive mere konkret og præcis, når du arbejder clairvoyant. Lær hvordan du skaber et endnu dybere samarbejde med dine spirituelle guider og englene.

 

 

 

Midtvejsevaluering og vibrationsstigen

Hold 23: 08. - 09. februar 2020

Du får en hel clairvoyance superviseret og individuel feedback, der er skræddersyet til dig og næste skridt i din clairvoyante udvikling.  Forstå vibrationsstigen og forbindelsen mellem den og dine nuværende livsomstændigheder. Lær at løfte din vibration for at understøtte din egen og dine klienters vækst.

 
 

Modul 7

     

Modul 8

 
 

Chakrasystemet – østens visdom
Hold 23: 21. - 22. marts 2020

Nøglen til at finde dine klienters udviklingspotentialer og udfordringer spot on i dine sessioner fra start af. Energiarbejde med dine chakraer, der øger dine spirituelle evner. Chakraer, som en støtte, når du vil skabe positive forandringer i din fysiske virkelighed. 

 

 

 

Klarsyn og spotlight
Hold 23: 18. - 19. april 2020

Klarsyn – sådan laver du clairvoyance foran et publikum. Autenticitet – nøglen til at lade din sjæl stråle. Træd op på scenen og ind i dit spotlight – både privat og professionelt. Sådan forvandler du nervøsitet for at træde frem til energi, der støtter dig. Prøveeksamen.

 
 

Modul 9

     

Modul 10

 
 

Et sidste skub til dig og dine evner
Hold 23: 14. - 15. maj 2020

Et unikt selvevalueringsredskab – lær at bruge chakra systemet til personlig clearing, så du bliver ved med at udvikle dig personligt og professionelt, når du er færdig på skolen. En sidste afpudsning af dine spirituelle evner, så du er klar til at bruge dem professionelt. Skriftlig eksamen

 

 

 

Eksamen, afslutning og fejring
Hold 23:  13. - 14. juni 2020

Mundtlig eksamen – clairvoyance med censor. Dine spirituelle guider og englene – hvordan du bruger dem, som dine vigtigste støtter på vejen fremad. Afslutnings-ceremoni med eksamensbevis – du glemmer den aldrig. Fejring med lidt godt til ganen.  

 

Alle undervisningsdage er fra kl. 10 - 17.00

Du kan supplere din Clairvoyant Uddannelse med Spirituel Healing og Afdødekontakt.

Vil du gerne deltage på alle tilvalgsmoduler, så kan du tilkøbe Spirituel Healing 1 og 2 til specialpris kr. 3.000 og derudover Kontakt til afdøde 1 og 2 til specialpris kr. 3.000, hvis du bestiller dem sammen med Common Sense Clairvoyant Uddannelsen.

 

Tilvalg: Spirituel Healing

     

 

 
 

Spirituel healing 1
02. - 03. november 2019

Lær at heale krop, sind og ånd. Skru op for kontakten til dine spirituelle guider. Lær at skabe et fundament af tryghed og tillid mellem dig og dine spirituelle hjælpere, der gør, at de kommer meget tæt på dig, så et unikt samarbejde kan opstå. Erfar, hvordan du bruger den spirituelle healingsenergi.

Se mere om Spirituel Healing 1

 

 

 

Spirituel healing 2 
27. - 28. juni 2020

Sådan forøger du den spirituelle healingsenergi, så du opnår endnu mere dybtgående healinger. Få supervision og feedback på, hvor tæt din forbindelse til dine spirituelle hjælpere er. Lær spirituel fjernhealing, så du kan hjælpe andre, der er et andet sted end dig.

 
 

Tilvalg: Kontakt til afdøde

     

 

 
 

Kontakt til afdøde 1
Hold 23: 23. - 24. november 2019

Lær at give lindring og trøst ved at skabe kontakt mellem afdøde og deres kære på jorden. Sådan beviser du udover enhver rimelig tvivl, at der rent faktisk er en afdød tilstede. Vær budbringer for det endnu større budskab, at døden blot er et udtryk for, at sjælen lægger den fysiske krop til side. 

 

 

 

Kontakt til afdøde 2
Hold 23: 29. februar -01. marts 2020

Erfar på første hånd, hvordan du styrker din forbindelse til afdøde. Lær at blive endnu mere spot-on i dine beviser til de efterladte. Du vil få tillid til og blive mere sikker på dit arbejde med afdøde.  Det gør, at du bliver endnu mere præcis med dine informationer- også i clairvoyancer uden afdøde.

 

PRIS FOR UDDANNELSEN
Den ny tids Common Sense Clairvoyant Uddannelsen udbydes i 2019 til kr. 29.900,-.

Den samlede pris for uddannelsen + tilvalgsmoduler kan afdrages i månedlige rater. Ved betaling før uddannelsesstart gives en kontantrabat på kr. 1.500,-. 

INKLUDERET I PRISEN UDOVER UNDERVISNING

  • Personlig samtale før uddannelsesstart (Værdi kr. 1.000,-).
  • Bonus 1 personlig session for at opdage dit unikke livsformål (Værdi kr. 2.000,-).
  • Personlig mentor, der giver dig feedback på dine hjemmeopgaver og træningsclairvoyancer.
  • Derudover klippekort til 3 timers individuel mentoring, når du har brug for det i forløbet (Værdi op til kr. 4.500,-).
  • Deltagelse på gensynsdag - enten efter du er færdiguddannet.
  • Du får teorien før selve undervisningsgangene - det gør, at vi kan bruge undervisningsdagene til praktiske øvelser, træning af clairvoyance, supervision og spørgsmål, så du får stoffet helt ind under huden.
  • Undervisningsdagene optages på lydfil og er dine til evig arv og eje. Uvurderligt, hvis du ikke kan deltage fysisk nogle af gangene, og alletiders fordi du altid kan genhøre stoffet.
  • Kaffe og te i pauserne.
  • Et onlineforum, hvor du kan du kan stille spørgsmål og deltage i et fællesskab med de andre deltagere mellem undervisningsgangene.


TIDLIGERE KURSIST OM UDDANNELSEN
Jeg er meget sensitiv og havde virkelig brug for en forståelse af, hvad der skete, samt nogle redskaber til at komme dybere i mig selv. Rikke er en utrolig dygtig og kompetent underviser, som gav mig håbet og troen tilbage. Jeg har derfor fundet mig selv privat og professionelt og står i dag 100% i mig selv. Jeg kan på det varmeste anbefale Common Sense, som en lærerig, kompetent og varm skole, der løfter og støtter deres elever - både med at udvikle deres spirituelle evner og i deres personlige udvikling.
Chalotte Bertelsen - www.soulcoaching.dk

 

​Chalotte Bertelsen


TILMELDING
Du skal først udfylde et ansøgningsskema, som du kan rekvirere på mail rikke@common-sense.dk eller tlf. 75 72 62 70. Derefter bliver du indkaldt til en personlig samtale, hvor vi sammen finder ud af om uddannelsen er noget for dig. Her vil du også få et clairvoyant kig på dine clairvoyante evner, og hvad uddannelsen vil betyde for dig.

Prisen for samtalen er kr. 1.000,-. Såfremt du bliver optaget på uddannelsen, fratrækkes beløbet i uddannelsesprisen. Hvis du ikke bliver optaget refunderes beløbet til dig.

Peace of I, Rikke Mors

Book en samtale

   
Er du interesseret i Common Sense ClairvoyantUddannelsen uden at være helt sikker på, om den er noget for dig, så kan du lige nu booke en helt uforpligtende gratis samtale pr. telefon.
 
I samtalen finder vi i fællesskab ud af om uddannelsen er noget for dig.
 
Du booker din samtale ved at udfylde et skema, som du finder ved at klikke her.
 
Jeg glæder mig til at tale med dig.

Common Sense . v/Rikke Mors . sessioner Skyttehusgade 34, 7100 Vejle . adm. Udesensvej 12 . 7120 Vejle Ø . Tlf. +45 40 59 60 90 . rikke@common-sense.dk