Clairvoyant uddannelsen på clairvoyance skolen

Kom godt i gang med guiden

Opdag dine spirituelle evner
og få nyhedsbrev med spirituel inspiration

.

CLAIRVOYANT UDDANNELSEN

Common Sense ClairvoyantUddannelsen

Kompetetenceløftet, der forvandler dit og dine kunders liv
ClairvoyantUddannelsen er tilrettelagt, så du kommer igang straks, du er tilmeldt!
Clairvoyance- & IntuitionsKursus den 23. - 23. august 2020 
Holdet mødes første gang
den 19. - 20. september 2020 i Vejle

Denne eksklusive uddannelse er for dig, der dig gerne vil bruge dine spirituelle evner til at løfte dig selv og andre på en nem og nærende måde, der rent faktisk virker.

Uddannelsen er skræddersyet, så du undgår faldgruberne og kommer hurtigst muligt i gang med at forvandle dit eget og andres liv med dine spirituelle evner.

Passer en eller flere af disse beskrivelser på dig?

 • Oplever du, at der er mere mellem himmel og jord, og kunne du tænke dig at blive rigtig god til at fornemme, hvad det er?
   
 • Vil du gerne have en spirituel værktøjskasse til at opnå resultater og mere anerkendelse i dit nuværende arbejde på en legende let måde - uden at andre synes, du er mærkelig?
   
 • Eller vil du udvikle dine spirituelle evner til et professionelt niveau, så du kan arbejde som clairvoyant?
   
 • Ønsker du at blive bedre til at hjælpe andre uden selv at blive drænet?
   
 • Kunne du tænke dig at opleve trygheden ved, at den spirituelle verden altid er nærværende med støtte og inspiration, så dit liv bliver nemmere både arbejdsmæssigt og privat?
   
 • Vil du gerne lære at spille dine medfødte kort rigtigt og dermed stå stærkt i dig selv på en autentisk måde?
   
 • Drømmer du om at lære at bruge dine spirituelle evner på en helt lavpraktisk måde, som andre kan forstå?
   
 • Vil du gerne undervises af en erfaren underviser, der har undervist i clairvoyance siden 2002?
   
 • Kunne du tænke dig at deltage i et givende fællesskab med andre spirituelle, der interesserer sig for det samme som dig?
   
 • Trænger du til at forkæle dig selv på en måde, der også vil give dig mere anerkendelse og lethed i dit liv.
   
Clairvoyant Rikke Mors
Rikke Mors

Hvis du kan sige JA til et eller flere af disse punkter, så kunne Common Sense ClairvoyantUddannelsen være et oplagt valg for dig.

Det næste skridt er i givet fald at booke en afklarede samtale pr. telefon, så vi sammen kan finde ud af om ClairvoyantUddannelsen er noget for dig.

I samtalen tager vi en snak om dine drømme og ønsker, og du får en kort clairvoyance for at afklare, hvor stærke dine spirituelle evner er.

Det er selvfølgelig helt uforpligtende for dig, og du booker din samtale ved at skrive til mig på rikke@common-sense.dk eller ved at ringe på tlf. 40 59 60 90.

 

TIDLIGERE KURSIST OM UDDANNELSEN
At få skærpet mine sanser og vækket mine spirituelle evner er noget af det bedste, jeg har lært. Jeg kan bruge det så meget i mit arbejde og personligt. Det har givet mig nogle smutveje til at komme dybere ind og tættere på andre mennesker. Mine bekymringer om at være en god nok behandler er forsvundet, for jeg ved at min intuition altid finder frem til det højeste og bedste for mine klienter - også når jeg laver håndanalyse og coaching. Personligt har denne uddannelse givet mig indsigt og adgang til lyset i min sjæl - nu ved jeg hvad jeg vil og tør sætte nye og større mål for mig selv. Stemningen igennem forløbet var fyldt med humor, visdom, åbenhed og masser af ærlige og personlige puf fra de fantastiske undervisere. Jeg vil fra hjertet anbefale denne rejse.
Vinni Petersen - www.mindxplore.dk

   

   


Vinni Petersen

  

TIDLIGERE KURSIST OM UDDANNELSEN
Jeg er meget sensitiv og havde virkelig brug for en forståelse af, hvad der skete, samt nogle redskaber til at komme dybere i mig selv. Rikke er en utrolig dygtig og kompetent underviser, som gav mig håbet og troen tilbage. Jeg har derfor fundet mig selv privat og professionelt og står i dag 100% i mig selv. Jeg kan på det varmeste anbefale Common Sense, som en lærerig, kompetent og varm skole, der løfter og støtter deres elever - både med at udvikle deres spirituelle evner og i deres personlige udvikling.
Chalotte Bertelsen - www.soulcoaching.dk


​Chalotte Bertelsen

TIDLIGERE KURSIST OM UDDANNELSEN
Jeg startede på uddannelsen, fordi jeg ofte var træt og oplevede mange underlige ting. Jeg havde kort sagt behov for at lære at kontrollere mine evner. Efter endt uddannelse har jeg ikke længere disse problemer. Jeg har lært bevidst at åbne og lukke for den spirituelle dimension og bruger nu clairvoyancen i mine behandlinger. Selve uddannelsen foregik i en seriøs, rolig og tryg atmosfære, der gjorde, at jeg følte mig velkommen og ikke blot som et nummer, selvom vi var mange på holdet. Afgørende for mig var også Rikkes bestræbelser på at få hendes elever til at yde det bedste de kan.

Jesper Nissen


Jesper Nissen
 

Du booker din afklarende og uforpligtende samtale for at finde ud af om ClairvoyantUddannelsen er det rigtige for dig ved at skrive til mig på rikke@common-sense.dk eller ved at ringe på tlf. 40 59 60 90.

Peace of I
Rikke Mors
Common Sense

Book en samtale

   
Lyder ClairvoyantUddannelsen som noget for dig, så kan du booke en helt uforpligtende og afklarende samtale pr. telefon.
 
I samtalen finder vi i fællesskab ud af om uddannelsen er noget for dig.
 
Du booker din samtale ved at kontakte mig på tlf. 40 59 60 90 eller mail rikke@common-sense.dk
 
Jeg glæder mig til at tale med dig.

Common Sense . v/Rikke Mors . sessioner Skyttehusgade 34, 7100 Vejle . adm. Udesensvej 12 . 7120 Vejle Ø . Tlf. +45 40 59 60 90 . rikke@common-sense.dk