Clairvoyance- & IntuitionsKursus

Udvikler dine spirituelle evner - Løfter dig privat & professionelt
Weekenden den 24. - 25. august 2024 kl. 10 - ca. 17 i Vejle - Underviser Rikke Mors

Alle har spirituelle evner! Det er med dem som med muskler. Når de ikke bliver brugt, bliver de svage, men de kan til enhver tid genoptrænes.

Clairvoyance & intuitions kurset er til dig, der er åben og nysgerrig på dine clairvoyante og intuitive evner. Du vil gerne stole på dine evner og bruge dem til at løfte andre og dig selv.

For at deltage på kurset behøver du ingen forudsætninger udover lysten til at lære og afprøve helt nye sider af dig selv.

 • Clairvoyant Rikke MorsEr du nysgerrig på det spirituelle, og har du lyst til at udvikle dine spirituelle evner - intuitionen og clairvoyance?
 • Vil du gerne leve autentisk, så du får balance og sjæl i dit arbejdsliv og privatliv?
 • Oplever du, at nogle mennesker og situationer dræner dig for energi?
 • Vil du gerne bruge de spirituelle evner som en nøgle til at opnå harmoni i dit privatliv, arbejdsmæssigt og i fællesskaber med andre?
 • Vil du også gerne snuse til, hvordan du kan bruge dine spirituelle evner til at hjælpe og løfte andre på en nem, nærende og naturlig måde?
 • Har du allerede fornemmelsen af det spirituelle, og vil du gerne blive meget bedre til at stole på dig selv og dine fornemmelser?
 • Og sidst men ikke mindst kunne du tænke dig at afprøve og træne dine spirituelle evner i en tryg atmosfære i fællesskab med andre, der interesserer sig for det samme som dig+

Hvis ja, så er dette kursus for dig! Du vil igennem en dejlig og nærværende weekend gå på opdagelse i dine spirituelle evner. Du vil på første hånd erfare, hvad spirituelle evner er, og hvordan du kan bruge dem til at skabe harmoniske forandringer i dit eget og andres liv, så du kan blive tilfreds.

Derudover er Clairvoyance og Intuitions kurset også perfekt for dig, der er i tvivl om du selv har spirituelle evner, og om du kan udvikle dem. Det kan du, og på dette kursus vil du komme i kontakt med dine egne evner og opdage helt nye sider af dig selv.

På kurset får du:

 • Nemme øvelser, der vil udvikle og styrke dine spirituelle evner samt give dig tillid til dem, så du nemt kan begynde at bruge dem lige efter kurset.
 • Forståelse for de forskellige clairvoyante evner, og hvordan de virker for dig, så du får mest mulig gavn og glæde af dem.
 • Viden om hvordan du beskytter dig mod negative vibes fra andre i dine omgivelser. Uundværligt for dig, der er følsom og for dig, der arbejder med mennesker.
 • Øvelser, hvor du begynder at snuse til hvordan du kan bruge dine spirituelle evner til at hjælpe og støtte mennesker – fantastisk i dit privatliv, og uundværligt for behandlere, ledere og andre, der arbejder med mennesker.
 • En vidunderlig spirituel meditation, der både skruer op for dine clairvoyante evner, styrker din kontakt til dine spirituelle guider samt giver dig indre ro og balance.

Andre om kurset og Rikke Mors som underviser:

Tusind tak for et meget berigende kursus. Jeg synes, du er en fantastisk underviser! Har lige læst kursusmaterialet og mine noter igennem igen, og får bare den der fornemmelse af noget RIGTIGT.
Margit Buhl

En par berigende dage. Jeg kan kun opfordre enhver til at få denne redskabskasse, der er simpel, forståelig og nødvendig for at skabe en bedre verden for dig selv og den ganske klode.
Marianne Thornberg

Clairvoyance & intuitions kurset er for dig, der gerne vil udvikle dine egne spirituelle evner. Du drømmer om at kunne bruge clairvoyance og intuitionen til løfte dig selv og måske andre . Du vil gerne føle dig sikker på dig selv og dine evner.

Det får du også:

 • Teorien pr. mail. ca. 1 uge før selve kurset, fordi vi så kan bruge selve undervisningstiden på forvandlende øvelser og uddybende spørgsmål, der gør dig fortrolig med dine evner. Det betyder også, at du altid kan genopfriske det lærte efter kurset.
 • Bonuskursus, hvor du pr. mail får tilsendt 4 enkle trin, der forbereder dig til at træne og finjustere dine spirituelle evner, når vi mødes. Det betyder, at du på en nem og nærende måde er velforberedt, så du får endnu mere ud af øvelserne på kurset. Det 1. af de 4 enkle trin ankommer i din indbakke få sekunder efter, at du har meldt dig til, så du kan begynde at bruge dine spirituelle evner til at skabe positive forandringer i dit liv i samme øjeblik, du er tilmeldt.
 • Tid til personlig støtte og supervision, da der max. er 10 kursister på dette kursus.
 • BONUS De 5 første, der tilmelder sig, får EN VILD BONUS. En spirituel session med mig - om dig og dine spirituelle evner.
 • Overvejer du at deltage på Common Sense ClairvoyantUddannelsen uden helt at vide, om den er noget for dig, så får du en matchsamtale. Samtalen vil støtte dig i at blive afklaret og er 100% uforpligtende for.

Prisen er kun kr. 2.500, og du kan endda betale i to rater. Du reserverer din plads og vælger betaling ved at klikke på:
 

Der er et begrænset antal pladser på dette kursus. Det gør. at der er god tid til, at netop du kan få mest muligt støtte til at udvikle dine spirituelle evner. Når pladserne er solgt lukker tilmeldingsmuligheden.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere info om kurset pr. mail rikke@common-sense.dk eller tlf. 40 59 60 90

❤️ Rikke Mors

 • Clairvoyance & Intuitions Kursus i Vejle januar 2019

  “Jeg kan kun anbefale dette kursus i Clairvoyance & Intuition til alle dem, som gerne vil lære og snuse til, hvad clairvoyance er. God måde først og fremmest at få lov til selv at prøve det på egen krop, da der er øvelser, hvor du selv kommer i ilden kombineret med en erfaren underviser, som fortæller teorien bag ved og guider dig igennem disse øvelser, Så der skal lyde en stor tak til Rikke for den dejlige måde hun underviser på. Tak Rikke.”

 • Common Sense

  “Kom med et åbent sind og vær klar til at følge med det flow som sker - så vil der blive sået de vildeste frø i din underbevidsthed og de vil spire som aldrig før.

  Tak Rikke! ”

 • Common Sense

  “This is a fantastic recommendation!”

  CEO, John Doe Corp