Om Rikke

Fra meningsløshed til et liv med tilfredshed, tid og mening – privat & professionelt.

Velkommen til. Jeg hedder Rikke Mors.

Jeg hjælper dig, der er sensitiv og interesseret i det spirituelle med at udvikle dine spirituelle evner finde en ny meningsfuld livsvej med mere overskud til dig selv, harmoni og fællesskab i din hverdag.

I mange år havde jeg selv en nagende utilfredshed, og selvom jeg arbejdsmæssigt havde succes, så var mit hjerte aldrig helt med.

Mine to-do lister var alenlange, og jeg savnede en dybere mening med det hele.

Jeg elskede det spirituelle og uddannede mig i clairvoyance og healing. Det var der mit hjerte lå.

Til sidst blev jeg træt af at være utilfreds og startede mit firma Common Sense. Nu var mit arbejde i samklang med mit hjerte og mit livsformål - og jeg har siden 2002 hjulpet mennesker med at leve deres livsformål ved at udvikle deres spirituelle evner og stå stærkt i sig selv.

Jeg kender også smerten ved at leve efter mit hjerte og alligevel ikke lykkes helt.

I begyndelsen var jeg lykkelig, fordi mit arbejde nu var at løfte andre mennesker, men jeg begyndte at få nye udfordringer, som jeg bare aldrig rigtig fik skovlen under. Det gjorde mig stresset, træt og på kanten af udbrændt. Jeg knoklede, men tjente for lidt.

Derfor begyndte jeg at interessere mig for manifestation, og her fandt jeg nøglen til at kunne bruge de spirituelle evner til at hjælpe andre på en let, nærende og naturlig måde. Endelig kunne jeg både leve mit livsformål og hjælpe andre andre uden selv at blive helt udmattet.

Den viden har forvandlet mit liv - og jeg er glad helt ind i sjælen for hver dag at kunne hjælpe andre med at gøre det samme.

Jeg brænder for, at du kommer til at opleve det samme som mig, så du har tilfredshed, tid og mening i dit liv, og samtidig blive en Ninja til at løfte andre med dine spirituelle evner. Jeg har derfor brugt de sidste mange år til at udvikle Common Sense metoden, så du kan få et kompentenceløft, der forvandler både dit og andres liv - privat & professionelt.

Hvis du kunne tænke dig at snuse til, hvordan du bruger dine spirituelle evner til at løfte dig selv og andre., så har jeg udviklet et to-dags kursus til dig.

Kurset finder du ved at klikke på Clairvoyance & IntuitionsKursus.

Jeg har også Common Sense ClairvoyantUddannelsen samt kurser i spirituel healing. Derudover giver jeg sessioner i håndanalyse med dit unikke livsformål, clairvoyance og spirituel healing.

Det er i min optik det bedste arbejde i verden.

❤️ Rikke Mors