Clairvoyance og intuition - Common Sense

Kom godt i gang med guiden

Opdag dine spirituelle evner
og få nyhedsbrev med spirituel inspiration

.

Common Sense betyder sund fornuft. Og hos Common Sense arbejder vi med de spirituelle evner og bruger vores sunde fornuft til at holde begge ben på jorden.

A Common Sense betyder derimod en almindelig sans, og selvom mange tror, at de spirituelle evner er for nogle få udvalgte, har alle disse evner. Også dig.

Hos Common Sense kan du udvikle dine spirituelle evner på en praktisk og jordnær måde.

           

 

Jeg kender dig allerede lidt og ved ...

 
Du har en stærk intuition, men nu og da kommer du til at lytte mere til andre end til dig selv og din essens. Når du gør det, så oplever du at gå ad en stenet vej.
 
Du er opmærksom på andre mennesker og deres behov, og det betyder noget for dig at hjælpe dem - at være forstående og omsorgsfuld. Men sommetider føler du dig udmattet og drænet af hele tiden at være den, der hjælper.
 
Når du har det sådan, kan du næsten føle, at der er noget galt med dig. Du vil gerne være stærkere, så du kan føle dig hel og få mere overskud i dit liv - også til andre.
   
Du undrer dig måske over, hvordan jeg ved det. Det gør jeg, fordi jeg selv har været der. Og selv har gået vejen til i dag at leve et liv med sjæl - et meningsfuldt liv, hvor jeg trives uden at knokle.
 
Jeg kan hjælpe dig med at gøre det samme med lavpraktiske spirituelle redskaber, der virker.
 
Og jeg kan lære dig at gøre en positiv forskel for andre , der løfter både dem og dig på en nem, nærende og naturlig måde - i stedet for at du føler dig tappet.
 
Kærlig hilsen
Rikke Mors
 
           

NÆSTE KURSUS

SPIRITUEL KALENDER

NYTÅRSKURSUS

Clairvoyance- & IntuitionsKursus
Udvikler dine spirituelle evner - Løfter dig privat & professionelt

Kurset er for dig, der er åben og nysgerrig på dine clairvoyante og intuitive evner, og som gerne vil afprøve dem i en tryg og kærlig atmosfære. For at deltage på kurset behøver du ingen forudsætninger udover lysten til at lære og afprøve helt nye sider af dig selv.
 

Den 18.-19. januar 2020 i Vejle kl. 10 - 17.
 

LÆS MERE OM KURSET HER

Er du interesseret i det spirituelle?
Så er den spirituelle kalender for dig

På kalenderen finder du kurser, foredrag og aktiviteter, der alle omhandler det spirituelle.

Det er aktiviteter, der udvikler dine spirituelle evner - og som både giver dig kompetencer inden for det spirituelle, samtidig med at de styrker dig i at foretage positive forandringer i dit liv.

 

SE KALENDEREN HER

Sådan får du dine ønsker opfyldt i 2020
Lær Manifestation-Acceleration-Teknik-Metoden på kun 7 timer
I Vejle den 04. januar kl. 10 - 17 2020. Undervisere Ingeborg Hjortsballe og Rikke Mors
 
På kurset lærer du en enkel metode, der gør det nemt og ubesværet for dig at skabe det liv, der føles rigtigt og sandt for dig.
 

 

LÆS OM KURSET HER

Common Sense . v/Rikke Mors . sessioner Skyttehusgade 34, 7100 Vejle . adm. Udesensvej 12 . 7120 Vejle Ø . Tlf. +45 40 59 60 90 . rikke@common-sense.dk