Kom godt i gang med guiden

Opdag dine spirituelle evner
og få nyhedsbrev med spirituel inspiration

.

OM RIKKE

    Clairvoyant Rikke Mors
Udvikler nyt på Ruths Hotel i Skagen   Får spirituel hjælp til to-do-listen   Ring til Rikke på tlf. +45 40 59 60 90
            

Om Rikke

Mit navn er Rikke Mors. 

Jeg hjælper dig, der er sensitiv og interesseret i det spirituelle med at finde en ny meningsfuld livsvej med overskud, harmoni og fællesskab i din hverdag.

I mange år havde jeg en nagende utilfredshed, og selvom jeg arbejdsmæssigt havde succes det meste af tiden, så var mit hjerte aldrig helt med. Jeg savnede en dybere mening med det hele.

Jeg fik nok, fandt mit livsformål og har siden 2002 hjulpet mennesker med at leve deres livsformål ved at udvikle deres spirituelle evner og stå stærkt i sig selv.

Mange vil gerne være i mine sko og have et arbejdsliv inden for det spirituelle, men det har nu ikke altid været nogen dans på roser. Før i tiden knoklede jeg og havde så travlt med at hjælpe andre – både privat og professionelt, at jeg selv var helt udmattet og drænet.

Jeg kender også til at græde af frustration, fordi mennesker, som jeg havde hjulpet, ikke var til at se for bare skosåler, da jeg fik brug for hjælp.

Sådan er det heldigvis ikke mere. Jeg har nemlig brugt de sidste mange år til at udvikle en metode, der gør det muligt at bruge sine spirituelle evner til at skabe fremtiden i stedet for bare at forudsige den.

Metoden lærer også dig at hjælpe andre på en måde, hvor du selv får energi i stedet for at blive helt udmattet og drænet, som jeg var. Og i det hele taget gør den, at du får mere nærende og harmoniske relationer til andre.

Jeg har selvfølgelig selv brugt metoden, og derfor sidder jeg i dag i blødt tøj med en kop kaffe i min sofa og skriver disse ord til dig. Helt afslappet og glad med udsigt til min lille hund, der om muligt er endnu gladere og mere afslappet end mig.

Jeg er tilfreds helt ind i sjælen, og nu er mit arbejde med det spirituelle lige så fantastisk, som de fleste altid har troet, det er.

Den røde tråd, der løber igennem hele mit arbejde, er, at du kommer til at stå stærkt i dig selv og leve med harmoni, balance og nærvær ved at lytte til din indre stemme og følge den, så du kan leve i samklang med din sjæl.

Du lærer også at hjælpe andre på en måde, der virkelig løfter dem - og som er nem, nærende og naturlig for dig.

Hvis du kunne tænke dig at komme i gang med at bruge dine spirituelle evner til at skabe fremtiden i stedet for bare at forudsige den, så har jeg udviklet et endags kursus til dig til en helt speciel hjertepris.

Kurset til hjerteprisen finder du ved at klikke på Stå stærkt i dig selv og løft andre med dine spirituelle evner.

Jeg har også Common Sense ClairvoyantUddannelsen samt kurser i clairvoyance, intuition og i spirituel healing. Derudover giver jeg sessioner i håndanalyse med dit unikke livsformål, clairvoyance og spirituel healing.

Det er i min optik det bedste arbejde i verden.

Velkommen til

Jeg hedder Rikke Mors, og du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 40 59 60 90 eller mail rikke@common-sense.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  ​​​​​  
Tid til hygge med familien   Tid til genopladning på retræte   Tid til ferie med familien
         

Common Sense . v/Rikke Mors . sessioner Skyttehusgade 34, 7100 Vejle . adm. Udesensvej 12 . 7120 Vejle Ø . Tlf. +45 40 59 60 90 . rikke@common-sense.dk