Kom godt i gang med guiden

Opdag dine spirituelle evner
og få nyhedsbrev med spirituel inspiration

.

OM RIKKE

    Clairvoyant Rikke Mors
Udvikler nyt på Ruths Hotel i Skagen   Får spirituel hjælp til to-do-listen   Ring til Rikke på tlf. +45 40 59 60 90
            

Om Rikke

Fra meningsløshed til et liv med tilfredshed, tid og mening – privat & professionelt

Mit navn er Rikke Mors. 

Jeg hjælper dig, der er sensitiv og interesseret i det spirituelle med at finde en ny meningsfuld livsvej med overskud, harmoni og fællesskab i din hverdag.

I mange år havde jeg en nagende utilfredshed, og selvom jeg arbejdsmæssigt havde succes det meste af tiden, så var mit hjerte aldrig helt med. Jeg savnede en dybere mening med det hele.

Sideløbende med min større og større utilfredshed uddannede jeg mig igennem årene intensivt inden for det spirituelle, clairvoyance og healing. Det var der mit hjerte lå.

Jeg fik nok, startede mit firma Common Sense og bragte mit arbejdsliv i samklang med mit hjerte, og dermed mit livsformål - og har siden 2002 hjulpet mennesker med at leve deres livsformål ved at udvikle deres spirituelle evner og stå stærkt i sig selv.

Jeg kender også smerten ved at leve efter mit hjerte og alligevel ikke lykkes helt

I begyndelsen var det fantastisk at arbejde med at løfte andre mennesker, og at mit livsformål nu var mit arbejde, men jeg begyndte at få udfordringer, som jeg bare aldrig rigtig fik skovlen under. Det gjorde mig stresset, træt og på kanten af udbrændt. Jeg knoklede, men tjente alt for lidt.

Fingerprintsanalyse - den mest fantastiske smutvej til at lykkes med dit livsformål

Jeg stødte på en forunderlig metode fra USA, hvor jeg lærte mit livsformål at kende fra fingerspidserne. Det levede jeg jo allerede, så der var ikke noget nyt under solen. Men via fingerprintsanalysen lærte jeg også mine livsudfrdringer at kende, og de var virkelig interessante for de beskrev præcis de udfordringer, jeg hele tiden løb ind i, og det på en måde, der gav helt konkrete anvisninger til hvad jeg skulle gøre for at vende udfordringerne til brændstof for mit livsformål. Endelig kunne jeg spille mine medfødte kort rigtigt.

Den viden har sammen med de spirituelle evner forvandlet mit liv - og jeg er i hjertet taknemmelig for hver dag at kunne hjælpe andre med at gøre det samme.

Jeg brænder for, at du kommer til at spille dine medfødte kort rigtigt, så du har tilfredshed, tid og mening i dit liv, og samtidig blive en Ninja til at løfte andre med dine spirituelle evner. Jeg har derfor brugt de sidste mange år til at udvikle Common Sense metoden, så du kan få et kompentenceløft, der forvandler dit og andres liv - privat & professionelt.

Du lærer også at hjælpe andre på en måde, der virkelig løfter dem - og som er nem, nærende og naturlig for dig.

 

Jeg har selvfølgelig selv brugt metoden, og derfor sidder jeg i dag i blødt tøj med en kop kaffe i min sofa og skriver disse ord til dig. Helt afslappet og glad med udsigt til min lille hund, der om muligt er endnu gladere og mere afslappet end mig.

Jeg er tilfreds helt ind i sjælen, og nu er mit arbejde med det spirituelle lige så fantastisk, som de fleste altid har troet, det var, fordi jeg spiller mine medfødte kort rigtigt og lader min indre stemme guide mig til at skabe fremtiden istedet for bare at forudsige den.

Hvis du kunne tænke dig at snuse til, hvordan du kommer til at spille dine medfødte kort rigtigt og lader din indre stemme guide dig, så har jeg udviklet et todags kursus til dig.

Kurset finder du ved at klikke på Clairvoyance & IntuitionsKursus.

Jeg har også Common Sense ClairvoyantUddannelsen samt kurser i spirituel healing. Derudover giver jeg sessioner i håndanalyse med dit unikke livsformål, clairvoyance og spirituel healing.

Det er i min optik det bedste arbejde i verden.

Velkommen til

Jeg hedder Rikke Mors, og du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 40 59 60 90 eller mail rikke@common-sense.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  ​​​​​  
Tid til hygge med familien   Tid til genopladning på retræte   Tid til ferie med familien
         

Common Sense . v/Rikke Mors . sessioner Skyttehusgade 34, 7100 Vejle . adm. Udesensvej 12 . 7120 Vejle Ø . Tlf. +45 40 59 60 90 . rikke@common-sense.dk