Spirituel Healing 2

Kom godt i gang med guiden

Opdag dine spirituelle evner
og få nyhedsbrev med spirituel inspiration

.

SPIRITUEL HEALING

Spirituel healing - kursus 2

Skru endnu mere op for den spirituelle healingsenergi og kontakten til dine spirituelle hjælpere!
Vejle den 22. - 23. juni 2019

  

På dette kursus vil du forøge din spirituelle healingsenergi - det er en unik mulighed og et must for dig, der gerne vil bruge spirituel healing til klienter, eller til dig som gerne vil lave endnu mere dybtgående healinger.

Kurset foregår over 2 forrygende dage, hvor du lærer:

 


Rikke Mors

  • Kropsscanning og fjernhealing, der giver dig endnu flere muligheder for at bruge spirituel healing til gavn og glæde for dig selv og andre.
  • Hvad det fleksible sind er, og hvordan det virker - dette hjælper dig med at give slip og lade spirit styre healingen, så den kan blive endnu mere dybdegående. Vigtigt, vigtigt, vigtigt fordi det er vores spirituelle hjælpere, der er eksperterne.
  • At forstå mere om spirituel healings måde at virke på og de forskellige healingsstadier.
  • Metoder til undersøge automatisk skrivning, hvor spirit fører din hånd (dette skal ikke forveksles med inspireret skrivning, som nogen af jer måske kender fra clairvoyance).
  • Hvordan du arrangerer en healingsservice - dette er en fantastisk måde til at få din spirituelle healing ud i verden.

 Du får også følgende:

  • Individuel supervision og feedback på hvor tæt dit link med spirit er. Vi ser på dine kvaliteter, styrker og svagheder i den forbindelse, og du får input til hvordan netop du styrker dit link med spirit. Både med henblik på spirituel healing og i din hverdag.
  • Du går hjem med ideer til, hvordan du får brugt det lærte og bliver i den absolut vidunderlige spirituelle healingsenergi.

Dette er kort sagt kurset for dig, der vil tage din spirituelle healing til næste niveau.

Det sker i weekenden den 22. - 23. juni 2019  kl. 10.00 - 17.00 i Vejle.

Prisen for Spirituel Healing 2 er kun kr. 1.900,-. Og du behøves kun at betale kr. 500 i depositum nu. Restbeløbet kr. 1.400 betales først den 31.05.2019.

Du tilmelder dig Spirituel Healing 2 ved at klikke på:
 

Ja Tak - jeg vil gerne med den 22. - 23. juni 2019

  
For at detage på Spirituel Healing 2 skal du have Spirituel Healing 1 hos Common Sense eller havde lært tilsvarende - fx på Arthur Findlay College.