Healing - Common Sense kursus i spirituel healing

Kom godt i gang med guiden

Opdag dine spirituelle evner
og få nyhedsbrev med spirituel inspiration

.

KURSUS I SPIRITUEL HEALING

Kursus i Spirituel Healing

Tænd op for din spirituelle healingsenergi og kontakten til dine spirituelle guider!
I Vejle den 16. - 17. maj 2020
 

    Clairvoyant Rikke Mors

Rikke Mors

Lær spirituel healing. Alle kan lære at heale. På dette kursus lærer du hvordan.

Hvad er spirituel healing? 
Spirituel healing er en vidunderlig og meget dybtgående healingsform, som vi gang på gang ser afhjælper fejl både på det fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle niveau.

Det betyder, at spirituel healing både har en positiv effekt på dit eget og din klients fysiske velbefindende, samtidig med at du vil opleve, mennesker får det bedre følelsesmæssigt og mentalt. På det spirituelle niveau hjælper spirituel healing dig til at komme i kontakt med dine unikke ressourcer og potentialer og din sjæl.

    
Ved spirituel healing
er du formidler af healingsenergien fra dine spirituelle hjælpere. Det kaldes at være et medie. Mediet kontakter den spirituelle verdens healingsenergi, og det er denne energi, der specifikt healer klienten. Dette er vidunderligt, fordi du ikke bruger din egen energi til at heale, men i stedet lader den spirituelle verdens healingsenergi flyde igennem sig til klienten.

På spirituel healing kurset vil du lære:

 • at forbinde dig og linke til den spirituelle verdens healingsenergi ved hjælp af en ændret bevidsthedstilstand.
   
 • at skabe et fundament af tryghed og tillid mellem dig og dine spirituelle hjælpere, der gør, at de kommer meget tæt på dig, så et unikt samarbejde kan opstå - dette punkt er også interessant for dig, der arbejder med clairvoyance og afdøde kontakt, fordi du får et meget stærkere link og bedre blending med dine hjælpere.
   
 • at skabe et roligt og klart sind, fordi det giver plads til, at den spirituelle healingsenergi kan flyde fra dine spirituelle hjælpere, til dig og derfra til klienten.
   
 • hvordan du kan bruge ændrede bevidsthedstilstande og dine spirituelle hjælpere til selvhealing.
   
 • Og sidst men ikke mindst, hvordan du udfører en spirituel healings session fra A - Z, fordi du så kan gå i gang med at heale andre straks efter kurset.

Kurset i Spirituel healing koster kr. 1.900,- til og med den 30. april, og du får yderligere:

 • Rigtig mange øvelser, der vil udvikle, styrke og give dig tillid til din evne til at give spirituel healing.
   
 • Teorien pr. mail. 1 uge før selve kurset, fordi vi så kan bruge selve undervisningstiden på transformerende øvelser og uddybende spørgsmål. Det betyder også, at du altid kan genopfriske det lærte efter kurset.
   
 • En spirituel meditation, der vil styrke dig fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt.
   
 • En helt unik bonus. Et e-mail kursus, der hedder Sådan får du støtte af dine spirituelle guider. Dette kursus leveres kvit og frit i din indbakke efter kurset i Spirituel Healing og inkluderer sparring fra mig til dig i et lukket on-line forum.

Spirituel Healing er derfor måske den bedste gave, du kan give dig selv og andre med henblik på at opnå velvære og balance i din dagligdag.

Det sker i den 16. - 17. maj 2020 kl. 10.00 - 17.00 i Vejle.

Early Bird pris til og med fredag den 08. maj kr. 1.900. Du betaler kr. 700,- i depositum ved tilmelding. Restbeløbet kr. 1.200,- betales den 30. april 2020. Du reserverer din plads og vælger betaling ved at klikke på:
 

JA TAk - jeg vil gerne med 

  
Den 09. maj stiger prisen til kr. 2.500, så snup din plads nu, hvis du gerne vil spare kr. 600,-.
  

 
 
Andre siger om deres udbytte af kurset i Spirituel Healing
 
Min oplevelse af kurset i Spirituel Healing var ekstrem powerfuld. Jeg mærkede at vores hjælpere og guider fra den spirituelle verden står på spring for at hjælpe os, og at de aldrig svigter os. Kontakten med den spirituelle verden sender en powerfuld energi til klienten. Det føles næsten som at sætte min ene hånd i en spirituel stikkontakt og lade strømmen gå igennem mig til klienten.
 
Min oplevelse er, at sjælen først og fremmest bliver healet. Når klienten kommer med store ar på sjælen, og det har sat sig fysisk, løser spirituel healing op for problemet, og kroppen kommer i balance.
 
For mig er spirituel healing den mest powerfulde, og dermed den healing, jeg har de bedste resultater med.
 
Spirituel rådgiver Lene Vantingwww.forEnelse.dk
 
 
Det var en helt fantastisk weekend, havde inden hørt at man blev helt høj af det. Tvivlede dog på, at det ville ske ... men det gjorde det. En af øvelserne var at tilkalde en spirituel hjælper, og det var en vild oplevelse både at se, hvad der skete, når de andres spirituelle hjælpere kom og min egen. Svært at beskrive, men det var meget rørende og helt vildt fedt, en ubeskrivelig nærhed ...
 
Jeg har efterfølgende ofte givet mig selv healing, ved ikke helt konkret, hvad der sker, men jeg har det fantastisk bagefter. Kurset har også hjulpet mig, når jeg giver clairvoyance, jeg opnår nu en bedre og nemmere kontakt til spirit. Jeg føler, det gør mig mere sikker.
 
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til kurset.
Jing Irene Mamsen
 

   
Der er kun 12 pladser på kurset i Spirituel Healing, og det plejer at blive udsolgt. Så hvis du gerne vil med, så kan du sikre dig din plads ved at klikke på:
 

Ja tak - jeg vil sikre mig en plads

  
Og husk nu, at hvis du har nogen spørgsmål til kurset eller noget som helst andet, så er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 40 59 60 90 eller mail rikke@common-sense.dk

Jeg bliver altid glad for at høre fra dig.

Kærlig hilsen
Rikke Mors
 

Bonus til dig

 
Der deltager på kurset i Spirituel Healing

 


På kurset i spirituel healing får du en tæt kontakt til dine spirituelle hjælpere og lærer, hvordan du bruger dem til healing.

Og lige nu får du også et vidunderligt bonuskursus, hvor du lærer at bruge den tætte kontakt i din dagligdag.

Det er et e-mail kursus, der hedder Sådan får du støtte af dine spirituelle hjælpere.

Det får du kvit og frit leveret i din indbakke efter weekenden med Spirituel Healing, samtidig med at du får adgang til at stille spørgsmål og få sparring i et lukket forum, hvor jeg personligt svarer dig.

Du kan reservere din plads på kurset i Spirituel Healing og sikre dig dit bonuskursus ved at klikke på
 

Ja tak - jeg vil gerne med
 

                                                    

Spirituel Healing åbner dit hjertechakra
  

Jeg håber, at føler dig velkommen på denne side om Spirituel Healing, og at den gør, at du kan fornemme om det er det rigtige healingskursus for dig.

Og jeg vil gerne have, at du ved, at hvis du har nogen som helst spørgsmål til kurset, så er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 40 59 60 90 eller mail rikke@common-sense.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.