Sådan skaber du følelsesmæssig forvandling med æteriske olier

Kom godt i gang med guiden

Opdag dine spirituelle evner
og få nyhedsbrev med spirituel inspiration

.

SÅDAN SKABER DU FØLELSESMÆSSIG FORVANDLING MED ÆTERISKE OLIER

Sådan skaber du følelsesmæssig forvandling med æteriske olier

En workshop om healing med doTERRAs æteriske olier
Onsdag den 27. november kl. 18.30 - 21.30 2019 i Vejle - Underviser Rikke Mors

Denne aften er til dig, der gerne vil have et enkelt redskab til at hjælpe dig selv og andre til at opnå følelsesmæssig balance på en nem, nærende og naturlig måde, der rent faktisk virker.

Du vil erfare, hvordan du kan benytte æteriske olier til at løfte dig selv og andre; og du vil opleve, hvordan du bruger dem til at:
  

•     Styrke troen på dig selv

•     Skrue op for glæde og positivitet

•     Opleve trøst og tilgivelse, når livet er svært

•     Genfinde din motivation og modet til at leve med passion

•     Opnå indre ro og mindfulness

Når du går hjem, vil du vide, hvordan du bruger æteriske olier som en enkel førstehjælpskasse til at heale dine egne og andres følelser og dermed have et unikt redskab til at bevare følelsesmæssige balance og have det godt.

Clairvoyant underviser Rikke Mors
Rikke Mors

   
Det sker onsdag den 27. november kl. 18.30 – 21.30 i Den 6. Sans, Skyttehusgade 34, 7100 Vejle. Prisen for denne workshop er kun kr. 100 og inkluderer en lækker æterisk olie, så du kan gå hjem og skabe følelsesmæssig forvandling med det samme.

Du tilmelder dig og reserverer din plads ved at klikke på:
   

Ja Tak - jeg vil gerne med

   
Der er
et begrænset antal pladser på denne workshop. Når de er solgt lukker tilmeldingsmuligheden, så vent ikke for længe, hvis du gerne vil med. 

Du kan ikke købe æteriske olier denne aften, men har efterfølgende mulighed for at bestille dem, hvis du bliver lige så forelsket i at bruge dem til følelsesmæssig forvandling, som jeg.

Du er også velkommen til at kontakte Rikke for yderligere info om kurset pr. mail rikke@common-sense.dk eller tlf. 40 59 60 90

Common Sense . v/Rikke Mors . sessioner Skyttehusgade 34, 7100 Vejle . adm. Udesensvej 12 . 7120 Vejle Ø . Tlf. +45 40 59 60 90 . rikke@common-sense.dk