Kursus i Spirituel Healing 1

Tænd op for din spirituelle healingsenergi og kontakten til dine spirituelle guider!
I Vejle den 27. - 28. august 2024 - Underviser Rikke Mors

Lær spirituel healing. Alle kan lære at heale. På dette kursus lærer du hvordan.
 

Spirituel-Healing-1Hvad er spirituel healing?

Spirituel healing er en vidunderlig og meget dybtgående healingsform, som vi gang på gang ser afhjælper fejl både på det fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle plan.

Det betyder, at spirituel healing både har en positiv effekt på dit eget og din klients fysiske velbefindende, samtidig med at du vil opleve, mennesker får det bedre følelsesmæssigt og mentalt. På det spirituelle niveau hjælper spirituel healing dig til at komme i kontakt med dine unikke ressourcer og potentialer. Du kommer i samklang med din sjæl.

Ved spirituel healing er du bindeled mellem dine spirituelle guider og den, der får healing. Det kaldes at være et medie. Det er derfor dine spirituelle guider, der specifikt healer klienten. Dette er vidunderligt, fordi du ikke bruger din egen energi til at heale, men i stedet lader den spirituelle verdens healingsenergi flyde igennem dig til klienten.

På spirituel healing kurset vil du lære:

  • at forbinde dig og linke til dine spirituelle healingsguider ved ved hjælp af en ændret bevidsthedstilstand.
  • at skabe et fundament af tryghed og tillid mellem dig og dine guider, der gør, at de kommer meget tæt på dig, så et unikt samarbejde kan opstå. Dette punkt er også interessant for dig, der arbejder med clairvoyance og afdøde kontakt, fordi du får et meget stærkere link og bedre blending med den spirituelle verden.
  • at skabe et roligt og klart sind, fordi det giver plads til, at den spirituelle healingsenergi kan flyde fra dine spirituelle guider til dig og derfra til klienten.
  • hvordan du kan bruge ændrede bevidsthedstilstande og dine spirituelle guider til selvhealing.
  • og sidst men ikke mindst, hvordan du udfører en spirituel healings session fra A - Z, fordi du så kan gå i gang med at heale andre straks efter kurset.

Kurset i Spirituel healing koster kun kr. 2.500, og du får yderligere:

  • Rigtig mange øvelser, der vil udvikle, styrke og give dig tillid til din evne til at formidle spirituel healing.
  • Teorien pr. mail. 1 uge før selve kurset, fordi vi så kan bruge selve undervisningstiden på forvandlende øvelser og uddybende spørgsmål. Det betyder også, at du altid kan genopfriske det lærte efter kurset.
  • En spirituel meditation, der vil styrke dig selv og din forbindelse til dine spirituelle guider.
  • En helt unik bonus. Et e-mail kursus, der hedder Sådan får du støtte af dine spirituelle guider. Dette kursus leveres kvit og frit i din indbakke efter kurset i Spirituel Healing og inkluderer sparring fra mig til dig i et lukket online forum.

Spirituel Healing er derfor måske den bedste gave, du kan give dig selv og andre med henblik på at opnå velvære og balance i din dagligdag.

Det sker den 27. - 28. august 2024 kl. 10.00 - 17.00 i Vejle.

Prisen er kun kr. 2.500, og du kan endda betale i 2 rater. Du reserverer din plads og vælger betaling ved at klikke på:

Andre siger om deres udbytte af kurset i Spirituel Healing

Min oplevelse af kurset i Spirituel Healing var ekstrem powerfuld. Jeg mærkede at vores hjælpere og guider fra den spirituelle verden står på spring for at hjælpe os, og at de aldrig svigter os. Kontakten med den spirituelle verden sender en powerfuld energi til klienten. Det føles næsten som at sætte min ene hånd i en spirituel stikkontakt og lade strømmen gå igennem mig til klienten.

Min oplevelse er, at sjælen først og fremmest bliver healet. Når klienten kommer med store ar på sjælen, og det har sat sig fysisk, løser spirituel healing op for problemet, og kroppen kommer i balance.

For mig er spirituel healing den mest powerfulde, og dermed den healing, jeg har de bedste resultater med.

Spirituel rådgiver Lene Vanting - www.forEnelse.dkDet var en helt fantastisk weekend, havde inden hørt at man blev helt høj af det. Tvivlede dog på, at det ville ske ... men det gjorde det. En af øvelserne var at tilkalde en spirituel hjælper, og det var en vild oplevelse både at se, hvad der skete, når de andres spirituelle hjælpere kom og min egen. Svært at beskrive, men det var meget rørende og helt vildt fedt, en ubeskrivelig nærhed ...

Jeg har efterfølgende ofte givet mig selv healing, ved ikke helt konkret, hvad der sker, men jeg har det fantastisk bagefter. Kurset har også hjulpet mig, når jeg giver clairvoyance, jeg opnår nu en bedre og nemmere kontakt til spirit. Jeg føler, det gør mig mere sikker.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til kurset.

Jing Irene Mamsen

Og lige en sidste ting. Hvis du har nogen spørgsmål til kurset eller noget som helst andet, så er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 40 59 60 90 eller mail rikke@common-sense.dk

Jeg bliver altid glad for at høre fra dig.

❤️ Rikke Mors