Hvad er Spirituel Healing?

Spirituel healing er et fællesskab mellem dig og dine spirituelle guider.

Spirituel healing med hvid ramme

Du opnår et samarbejde med dem, hvor de kommer meget tæt på dig. Og kanaliserer energi til steder med ubalance. Det gør, at din krop og dit sind får overskud til at heale sig selv.

Spirituel Healing skaber på den måde balance, velvære og harmoni i din krop, dine tanker og dine følelser.

Og selvfølgelig kan du også bruge Spirituel Healing til at heale andre. Wauw.

Det er IKKE dig, men dine guider, der healer

Det lyder nok lidt mærkeligt. Det er i grunden ikke din opgave at heale andre, når du bruger Spirituel Healing. Det, der er din opgave, er at skabe kontakt til de spirituelle guider og tillade dem at sende healingen igennem dig og videre til den, der skal heales.

Det er nemlig dine spirituelle guider, der er eksperter i healing, fordi:

  • De har et meget større overblik end dig og mig, og det gør, at de ved præcis, hvad der har allermest brug for at blive healet.
  • De i modsætning til os har adgang til healingsenergien ved kilden.

Netop de to ting er grunden til, at Spirituel Healing virker så godt, men …..

Det er der nogle mennesker, der har det svært med. De vil fortrække, at det er dem, der healer, fordi de gerne selv vil have æren for den healing, der sker. Hvis du er en af dem, så er der ingen grund til at læse videre, for så er Spirituel Healing ikke noget for dig.

Du kan ikke undgå den her bivirkning, når du arbejder med Spirituel Healing

Det er ikke sådan, at du ingen betydning har som spirituel healer. Slet ikke. De spirituelle guider har nemlig brug for dig som bindeled mellem dem og den, der modtager healing. Uden dig kan guiderne ikke heale dem, der har brug for det.

Kunne du tænke dig at være det bindeled? Ja, så har det en superdejlig bivirkning i dit liv.

Det gør nemlig, at du får de spirituelle guider meget tæt på, så du virkelig kan mærke, at de er der. Det fællesskab føles vidunderligt. Både når du healer dig selv eller andre og ikke mindst i din hverdag. Det sidste, fordi du altid har støtte til rådighed fra dine guider, og det er dejligt. De kan og vil nemlig hjælpe dig med stort og småt, så livet bliver nærende at leve og udfordringer nemmere at løse.

Spirituel healing er derfor muligvis den bedste gave, du kan give andre og dig selv for at opnå velvære og balance i livet.

🧡 Rikke Mors

Ps. Er du blevet nysgerrig og kunne du måske selv tænke dig at lære spirituel healing, kan du læse mere ved at klikke på Kursus i Spirituel Healing 1

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar