En aften i selskab med ånderne

Klarsyn - En aften i åndernes selskab med clairvoyant medium Karina Graabæk
Det sker tirsdag den 28. maj kl. 19 - 21 i Vejle

Karina vil denne aften formidle kontakt mellem vores kære, der ikke længere er hos os i den fysiske verden, og til nogle af deltagerne. Hun giver en beskrivelse af personerne fra den anden side, så du ikke er i tvivl, hvis en af dine kære fra den anden side er tilstede, og der vil være beskeder fra den åndelige verden.

En aften med Karina indeholder masser af kærlighed, seriøsitet, god og positiv energi, og der er plads til både smil, latter og tårer.

Karina Graabæk

Når du går hjem, vil du have fået noget at tænke over, og en forunderlig viden om, at der er mere mellem himmel og jord, og at dine kære afdøde er her endnu. De er blot gået over på den anden side. Det er for mange mennesker en stor trøst.

Det sker tirsdag den 28. maj kl. 19 - 21  i Bygningen, Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle, og du er velkommen til at komme i god tid, da dørene åbnes kl. 18.30.

Prisen er kun kr. 200 kr. plus gebyr.

Jeg dukker selv op og glæder mig vildt til en aften i selskab med Karina og ånderne. Vil du også sikre dig en plads, kan du reservere den ved at klikke på:

Ja Tak - jeg vil med til en aften i selskab med ånderne

Vil du gerne vide mere om Karina og hendes arbejde, kan du se hendes hjemmeside ved at klikke på Karina Graabæk.