Hvad er healing?

Traditionelt er healing en behandlingsform, der handler om at skabe helhed og balance på det fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle plan, ved at healeren kanaliserer universel livsenergi til levende væsner og steder, hvor der er ubalance.

Der findes mange former for healing, og der er store forskelle på, hvordan energien kanaliseres.

Selv har jeg arbejdet med flere forskellige healingsmetoder, men bruger i dag spirituel healing, fordi den er meget specifik og målrettet på de ubalancer, som er til stede ved den eller det, der skal heales. Det gør, at den er meget effektiv sammenlignet med andre healingsmetoder, jeg har stiftet bekendtskab med.

HealingDet lyder nok lidt mystisk, men i spirituel healing er det ikke vores opgave at heale andre. Vores opgave er derimod at skabe kontakt til og tillade vores healingsguider at heale os selv og andre. Det er altså ikke os, men guiderne, der kanaliserer healingsenergien.

For at lære spirituel healing må vi derfor acceptere, at det er vores guider, der er eksperterne og ikke os. Nogle vil muligvis gerne selv have æren for at være den, der healer, men for mange er det dejligt, at det er healingsguiderne, der gør arbejdet, da de rent faktisk har et meget større overblik og mere ekspertise, end vi har. Derudover har de i modsætning til os adgang til healingsenergien direkte ved kilden.

Ved det er der også en skøn bivirkning, da det gør, at vi får vores spirituelle guider meget, meget tæt på os, så vi kan mærke deres tilstedeværelse. Det er vidunderligt at have denne tætte relation til ens spirituelle guider både under selve healingen og i livet i alt almindelighed. Det betyder, at der altid er støtte og hjælp til rådighed fra vores spirituelle guider.

Den tætte relation er den afgørende faktor for, hvor stor effekt healingen har på den, der modtager den. For at få gode resultater med spirituel healing er det derfor vores eneste opgave at få forbindelse med vores spirituelle healingsguider, og derefter at udvikle denne forbindelse, så der opstår en tæt og nær relation mellem guiderne og os.

I min optik er spirituel healing derfor den bedste gave, vi kan give både os selv og andre til at opnå velvære og balance i livet. Wauw.

Rikke Mors

Ps. Er du blevet nysgerrig og kunne du måske selv tænke dig at lære spirituel healing, kan dulæse mere ved at klikke på Kursus i Spirituel Healing 1