En aften i selskab med ånderne

Klarsyn - En aften i selskab med ånderne
Det sker tirsdag den 12. marts kl. 19 - 21 i Vejle

Denne aften vil  du opleve kontakt til afdøde.

Du vil opleve forskellige clairvoyante medier skabe kontakt mellem vores kære, der ikke længere er hos os i den fysiske verden til deltagerne. De vil give en beskrivelse af personerne fra den anden side, så du ikke er i tvivl, hvis en af dine kære fra den anden side er til stede, og der vil være beskeder fra den åndelige verden.

Det bliver en aften med kærlighed, seriøsitet og positiv energi med plads til både smil, latter og tårer.

Når du går hjem, vil du have fået noget at tænke over, og en forunderlig viden om, at der er mere mellem himmel og jord, og at dine kære afdøde er her endnu. De er blot gået over på den anden side. Det er for mange mennesker en stor trøst.

De forskellige clairvoyante medier har taget en clairvoyant uddannelse og går nu på Common Sense Overbygningen i Clairvoyance- & Medieskab.

Det sker tirsdag den 05. december kl. 19 - 21  i Den 6. Sans, Skyttehusgade 34, 7100 Vejle, og du er velkommen til at komme i god tid, da dørene åbnes kl. 18.30.

Prisen er kun kr. 50, og der er et meget begrænset antal pladser denne aften denne aften, da vi kun udbyder 16 billetter. Dette så flest muligt kan få en besked fra deres kære på den anden side.

Jeg dukker selv op og glæder mig vildt til en aften i selskab med ånderne. Vil du også sikre dig en plads, kan du reservere den ved at klikke på:

Ja Tak - jeg vil med til en aften i selskab med ånderne

Vil du gerne vide mere om Common Sense Overbygningen i medieskab, så er du velkommen til at maile til Rikke på rikke@common-sense.dk